Gastenboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

22 Antwoorden op “Gastenboek

 1. Zeer indrukwekkende collectie Amerikaans materiaal met erg veel mooie interessante detailstukken. Ik heb er erg van genoten en ben meteen vrijwilliger geworden om ook mijn steentje kennis bij te dragen.
  gr. Patrick

 2. Een van de kleine onbekende museums die we in ons land hebben, dit museum waarvan een groot deel privé eigendom is verdient meer aandacht. Het ligt aan een mooie fiets en wandel route en heeft verrassende items die je niet verwacht, waaronder het geschut wat in de film Dunkirk is te zien. Vrijwilligers en de eigenaar hebben veel moeite in het museum gestoken om iets speciaals weg te zetten. Zeker de moeite waard van een bezoek.

 3. Echt super interessant om eens te bekijken.
  Kregen een privé rondleiding.
  Een museum wat verhalen heeft uit de omgeving, zeer indrukwekkend. Materialen zijn in zeer goede staat gebracht.
  Complimenten aan de eigenaar en vrijwilligers.
  Dit mag nooit verloren gaan.
  Nogmaals dank voor deze rondleiding.
  Fam Kroot

 4. Dit museum is echt de moeite van het bezoeken waard!
  Veel materiaal én heel veel achtergrond informatie.
  Hier is duidelijk te zien dat er met veel zorg en liefde is gewerkt. De rol van de bevrijders is mooi weergegeven.
  De zin “nothing in hell can stop the Timberwolfes” bezorgt me nog steeds kippenvel.

 5. I just looked at the site from MHM Achtmaal and boy , was it a surprise ! Much has chainzed and it all looks fresher . Mr. Cees must have a bunch of good helpers to support him . I am very impresed , bravo .Keep on doing this good work Because we , will never forget !

 6. Vandaag het mooie museum bezocht, was een mooie informatieve dag. Heb veel opgestoken over de Manlicher Carcano, Hembrug.
  Bedankt kom zeker terug. Wil gaarne nog eens de oude fototoestellen fotograferen. Bedankt en succes!
  Zeker een aanrader!!!!!!

 7. Was laatst in het museum aanwezig bij een lezing over gevallen vliegtuigen in onze gemeente. Werd allemaal duidelijk weergegeven en goed toegelicht. Kom zeker nog eens terug

  Bedankt en ga zo door

 8. Al jaren van plan om dit museumpje te bezoeken. Vandaag was ik in de buurt. Dit mag niet ontbreken in het rijtje van aanraders. Zeer interessant, veel materiaal en enthousiaste eigenaar. Iemand met passie voor zijn hobby en interesse in een stukje historie. Zo wordt het verhaal van de Timberwolves levend gehouden.
  Er komt nog uitbreiding dus ik zal zeker nog een keer terug komen.

  Succes verder.

 9. Ik vond het een fascinerend museum. Alles was interssant, ook kreeg ik op iederen vraag een antwoord. Ook werd ik heel warm en gastvrij ontvangen. Veel verhalen en informatie die ik nog niet wist het ik geleerd. Ook krijg je een ander beeld te zien van de oorlog die je normaal gesproken niet ziet. Fijn dat mensen zich inzetten om de 2de wereld oorlog generatie op generatie door te geven, net zoals Cees.

  Het was zeker interessanten en ik kom met plezier nog een keertje langs.

 10. Nergens ben ik zo warm ontvangen in een museum als hier. De passie waarmee alles werd uitgelegd was geweldig. De collectie is erg indrukwekkend. Zeker de verhalen die vaak achter de collectie schuil gaan geeft een heel goed beeld hoe het in de oorlog was en raakt je. Heel mooi dat mensen zoals Cees dit soort initiatieven nemen om de 2e wereld oorlog levend te houden bij jong en oud.

  Ik had dit niet willen missen en ik kom zeker nog een keertje terug.

 11. Met een aantal collega’s was ik zaterdag 14 maart 2015 bij u te gast. De ontvangst was heel vriendelijk, de sfeer heel gemoedelijk maar vooral het museum was interessant. Veel meer materialen en voorwerpen dan je zou verwachten. Klein schalig, maar goed samengesteld, overzichtelijk en met goede toelichtingen en verhalen. Met museum is met liefde en toewijding tot stand gekomen en onderhouden. Chapeau voor de ‘eigenaren’ en de vrijwilligers. Het was leuk en leerzaam. Succes met uw verdere werk aan en met het museum.

 12. hoi Cees laatst was ik met mijn opa naar je museum geweest. ik vond het erg leuk en leerzaam. ik kom snel weer een keer kijken. voor anderen is het een aanrader om een kijkje te nemen! groetjes Lukas (10 jaar)

 13. Had a really great visit to the museum last week, thank you for the interesting and informative visit! We were amazed at the amount and variety of items on display. It is well worth a trip to Achtmaal to see this private museum!

 14. Vandaag het museum bezocht. Heel anders dan de “grote” musea. Vooral de persoonlijke aandacht en toelichting van de enthousiaste vrijwilligers maakten het museumbezoek meer dan de moeite waard.

 15. At the time of the commemoration of the bomber that crashed at the Nederheide between the city of Roosendaal and the forest of Rucphen , i was a guest in your fine museum .
  It was hart warming to see so much enthousiasm and respect for the past .
  It is not forgotten , they are not forgotten , we wil not forget them .
  Thank you for your great work .
  From Arroyo de la Miel , Spain , Mr. Rudolf Nijssen

 16. Afgelopen zaterdag ben ik eens gaan kijken bij het museum, ik kreeg een warm ontvangst. De verhalen van de wo2 kwamen voorbij die de museum eigenaar uitlegde wat een extra leuk verhaal maakte bij de spullen.
  Verder zijn ze goed bezig met het uitbreiden van het museum, je krijgt ook een boek, waarbij je net als alle nummers in de vitrines af kunt lezen wat het allemaal is en soms nog of het plaats specifiek was.
  Diorama’s waren ingericht op de gebeurtenissen rondom Achtmaal, dat was een leuk feit.
  Verder is het een aanrader voor jong en oud om even langs te komen, en een kijkje te geven.
  Wel even goed kijken van te voren of even bellen of het open is. Arjan

 17. Hello,

  My Uncle, James W, Swint was killed on October 26, 1945. He was with the 415th Inf. Div. I think he may of been killed near Achtmaal.

  1. Dear mr. Swint,
   Thank you for your message. In the morning of 25th October 1944 the 1st contact with the Germans was made by the 414th regiment of the 104th infantry division.
   On 26th October the 415th regiment was definately active in the region around Achtmaal.
   Can you please check and confirm that these pages are dedicated to your late uncle?
   honorstates.org James W Swint of Albany NY https://www.honorstates.org/index.php?id=411366
   geni.com James Wright Swint of Albany NY https://www.geni.com/people/James-Swint/6000000036811680155
   He is in the list of fallen Timberwolves in the book Timberwolf Tracks, see: https://books.google.nl/books?id=ScZQDwAAQBAJ&pg=PT581&lpg=PT581&dq=104th+infantry+division+James+W+Swint&source=bl&ots=CeFfBPk-ol&sig=ACfU3U05_J0wz6itybSARRM56T7QYJAdaA&hl=en&sa=X&ved=2ahUKEwiA1uDY0_f0AhXsg_0HHQSCCpoQ6AF6BAgVEAM#v=onepage&q=104th%20infantry%20division%20James%20W%20Swint&f=false
   Merry Christmas and a happy 2022.

 18. Gisteravond het museum bezocht. We werden warm onthaald met koffie door cees en enkele enthousiaste vrijwilligers. Mooi om te zien hoe ze daar de herinnering aan de timberwolves en de 2e wereldoorlog levend houden. Klein schalig maar heel leuk museum.
  Hoop dat jullie nog lang doorgaan. groetjes peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *